Fogarolli

FULL FART FRAMÅT Fogarolli grundades 2006 och har vuxit från en enda mobil kaffevagn till en idag imponerande stor flotta av kaffemopeder. Det har varit en spännande resa och vi hade inte varit där vi är idag om det inte hade varit för våra passionerade franchisetagare och samarbetspartners.

DRIVNA KAFFEENTREPRENÖRER Vi gillar inte att skryta men ibland måste man bara. Våra franchisetagare älskar nämligen att arbeta med oss och varandra, inget gör oss stoltare. Fogarollifamiljen av mobila baristor består av en brokig skara med allt från före detta chefer till nyexaminerade studenter. Även om alla kommer från olika förutsättningar så har de två saker gemensamt: de brinner för att ge våra kunder en förstklassig kaffeupplevelse. Och för allt det innebär att driva eget företag.

INGA JOBB ÄR FÖR STORA. ELLER FÖR SMÅ. Vi har haft turen att få möjligheten att skapa minnesvärda kaffeevent för globala varumärken som IKEA, HILTI och Clarion Hotel. Men i ärlighetens namn så är vi precis lika stolta när vi får stå med vår kaffemoped hos lokala idrottsföreningar och bolag som efterfrågar en bra och smidig kaffecatering.