Medverka på
Den Stora Smakfesten

På Den Stora Smakfesten tar vi vara på energin som lever kvar efter sommarens ljusa dagar och samlar nyfikna kunder samt mat- och dryckesaktörer under samma tak. Våra besökare gillar det goda livet och letar ständigt efter nya smaker och ny kunskap.

Vilka är vi?

Taste Events har över 15 års erfarenhet av att arrangera mat- och dryckesevenemang. Vi har tillsammans med de mest engagerade företagen i branschen skapat flertalet attraktiva mötesplatser så som Älska Mat, Malmö Öl- & Whiskyfestival och Malmö Vin & Deli. 

Vem kan delta?

Vi bjuder in företag som säljer och marknadsför högkvalitativa produkter som:

Vin

Öl

Cider

Destillat

Alkoholfria drycker

Kaffe

Charkuterier

Ost

Choklad

Delikatesser

Varför medverka?

Smaker och dofter ska upplevas i verkligheten. Därför är våra evenemang en optimal marknadsföringsportal för att nå nya målgrupper och bevara befintliga relationer. Våra samarbetspartners vittnar ständigt om intressanta diskussioner som förts med besökare, och besökarna uppskattar att få prata med kunniga producenter och möta människorna bakom produkten. Inget bygger relationer så bra som det personliga mötet. 

Marknadsföringen

Vår målgrupp finns i Södra Sverige. Här genomförs en strategisk och intensiv kampanj för evenemanget med annonser och närvaro i sociala medier och annan digital marknadsföring, flyers och affischering på restauranger, via partners med mera.

Försäljning av dryck

Försäljningen lyder under evenemanglokalens alkoholtillstånd och kassasystem. Ni räknar snabbt hem affären – dels genom försäljningen på plats, dels på längre sikt som marknadsföring av era produkter. 

Försäljning av varor

Fri försäljning i montern med eget godkänt kassasystem. 

Två sätt att medverka

Alla priser exkl. moms

Försäljning av dryck

Alternativ 1

Grundavgift 2900 kr

I grundavgiften ingår utställarförsäkring, del i kylcontainer, förvaringsplats, ett el-uttag (10A/230V), presentation på vår hemsida och rabatterade entrébiljetter.

Hyr yta för 1150 kr/kvm

Behåll 90 % av försäljningen.  Innehavaren av alkoholtillståndet erhåller 10 % av försäljningen.

Försäljning av dryck

Alternativ 2

Grundavgift 2900 kr

I grundavgiften ingår utställarförsäkring, del i kylcontainer, förvaringsplats, ett el-uttag (10A/230V), presentation på vår hemsida och rabatterade entrébiljetter.

45/45

Du erhåller en yta och behåller 45 % av försäljningen. Taste Events erhåller 45 %. Innehavaren av alkohol-tillståndet erhåller 10 % av försäljningen.

Bild på ett blad. Del av det illustrativa manéret till Smakfesten
Bild på ett blad. Del av det illustrativa manéret till Smakfesten

Intresseanmälan

Kontakta oss

Projektledare

Niclas Åkerman
niclas.akerman@tasteevents.se
0736-00 87 09

Projektkoordinator

Henrik Gunnarsson
henrik.gunnarsson@tasteevents.se
0735-14 39 37

Projektsäljare

Viktor Ottosson
viktor.ottosson@tasteevents.se
0708-66 08 80

Claes Thenfors
claes.thenfors@tasteevents.se
0727-36 68 86

Walter Sankovic
walter.sankovic@tasteevents.se
0768-64 42 61