Deliovin
Ur ett intresse för bra mat och goda drycker började drömmen om Deliovin formas. Efter en resa till Italien under våren 2008 där grundaren Stefan Demén och hans två bröder reste omkring i Piemonte och för att provsmaka Grappa blev affärsidén till en självklarhet. Genom olika upplevelser och personer kom Stefan i kontakt med Elio, ägaren till Cascina San Cassiano, och en ny vänskap blommade ut.
Elios produkter blev startskottet för den nya bana som Stefans liv skulle ta. Han åkte hem till Sverige och började sälja de fantastiska produkterna till olika mat- och delibutiker. Efter detta har turerna ner till Italien blivit åtskilliga och sortimentet har expanderat. Det som började med marmelader, oliver, parmesan och prosciutto har utökats med bland annat viner från många små hantverksproducenter, grappa och kombiresor mat/vin. Delovin söker hela tiden efter kvalitetsprodukter att komplettera sin portfölj med.
Vi hoppas att du vill följa med på fortsättningen av denna kulinariska sida som inte ser sitt slut på väldigt länge.